TYSK HARRYHANDEL - Betaling og levering

  • NOK 0,00
    0

Betaling og levering:

                     Alle priser er eksl. moms. Det er kun mulig å handle for opp til 350 kroner inkl. eu frakt. Du avkreves derfor ikke MVA/toll ved mottakelse.

 Vi mottar betaling med VISA og Mastercard. Beløpet trekkes først når varen sendes.
Hvis du har bestilt flere varer, og en av varene er i restordre, tar vi først betaling for denne varen når varen sendes. Vi forsøker å pakke dine ordre innenfor 24-48 timer og levering blir innen 5 dager, alt etter hvor du bor i Norge.

Dine order sendes med Bring / Postnord og du mottar et sporingsnummer ved avsendelse - Vi leverer utelukkende til Norge.
Hvis en varer mot forventning i er på lager- vil vi finne en erstatningsvarer eller informere deg.
Prisene er angitt i norske kroner ekslusiv mVA og avgifter. Fraktkostnader kommer i tillegg til prisen. Du velger fraktleverandør på slutten av bestillingsforløpet.

Hvis du har opprettet en konto, kan du logge inn og se innhold og ordrestatus for alle tidligere ordre. Har du ikke opprettet en konto, fremgår informasjon om din ordre av ordrebekreftelsen du har mottatt via e-post.
Kun myndige personer, eller personer med samtykke fra foreldre eller verge, kan handle hos oss.
Vi tar forbehold for at bilder som vises av varer på hjemmesiden kan avvike fra varens egentlige utseende. Bilder som vises er kun veiledende. Varens egentlige utseende kan derfor godt avvike fra den illustrasjonen som vises på hjemmesiden